• My Cart 0

    Du har inga varor i din kundvagn.

  • 0
Kupongkod: SD9

Hur man väljer

Varje dam önskar att se perfekt ut på sitt bröllop eller andra formella offentliga tillfällen. Passguiden nedan ger lite information som kan vara användbar för dig när du väljer en perfekt stil för din kroppstyp och tema.

1. A-linje

Universellt smickrande är A-linjens silhuett verkligen en flickas bästa vän. Genom att försiktigt blossa från axlarna och ner, skummar det kurvor snarare än att hålla fast vid dem för att skapa en elegant silhuett.

Är den här stilen för dig? Om du är petite lägger A-Line till illusionen av längd; om du är lång kan det lägga till fullhet, och om du har kurvor du hellre täcker, gör A-linjen det också.

2. Balklänning

Bollklänningen är den mest traditionella av alla klänningssilhuetter och lägger till kurvor genom att betona midjan och flyter graciöst in i en full kjol. Kjolen är bra när du gömmer hela höfter och skapar en underbar timglasfigur.

Är den här stilen för dig? Det perfekta valet för formella eller "saga" -inspirerade evenemang. Ballklänningens stil gör en underbar klassisk bröllopsklänning. Ser bra ut på de flesta kroppstyper.

3. Kolumn / Slida

Figurkramande kolumnklänningar finns i en mängd olika stropplösa och rygglösa stilar. Denna moderna stil har blivit populär bland brudar som vill ha ett chic eller strandbröllop.

Är den här stilen för dig? Ett elegant val för alla med breda axlar eller smala, atletiska byggnader, det kan också förlänga en liten figur. Men om det finns vissa områden som du helst inte vill accentuera, kanske dess klibbiga design inte är stilen för dig.

4. Sjöjungfru / Trumpet

Även känd som trumpet eller "fit and flare", är sjöjungfruklänningar monterade på toppen och stil dramatiskt runt knäet.

Är den här stilen för dig? Sjöjungfru silhuetter accentuerar bysten, midjan och höfterna ger en timglasfigur, så det är perfekt för att visa upp dina kurvor.

5. Imperium

Denna empire silhuett har en kropp med en hög midja direkt under bysten. Utseendet kan vara antingen mjukt eller flytande eller mer strukturerat och klassiskt, beroende på tyg och klipp som används.

Är den här stilen för dig? Empire-silhuetten drar uppmärksamheten och förbättrar midjan samtidigt som mjukarna mjukas upp, vilket gör den till en fantastisk look för de flesta kroppstyper.

6. Mini

För den supersysiga bruden slutar den alltmer populära brudmini långt över knäna och är perfekt för att visa upp ett par sexiga stift.

Är den här stilen för dig? Det passar bäst för informella eller utomhusbröllop och är särskilt lämpligt för sommarstrandbröllop. Lika smickrande för högre brudar med långa ben eller kortare brudar som vill vara högre på sin speciella dag.

7. Knälång

En annan fantastisk look för en avslappnad brud, den här klänningens ände slutar strax under knäet.

Är den här stilen för dig? Många petite eller curvy brudar väljer denna stil för både elegans och komfort. Bäst för cocktailbröllopsmottagningar eller bröllop under varmare månader.

8. Te-längd

Te-längd klänningar har en nedkant som faller var som helst mellan botten av knäet och botten av kalven, vilket skapar en elegant men avslappnad stil. Denna stil är populär på 1950-talet och är ett bra val för dig som vill lägga till en vintage touch till sin bröllopensemble.

Är den här stilen för dig? Te-längd klänningar är idealiska för att visa upp benen och uppmärksamma ett vackert skor! Ett populärt val som en "andra" klänning att byta till för din mottagning.

9. Ankellängd

Den ankellängda klänningen är hemmad höger vid vristarna, vilket visar upp dina fötter och skor. Kjolen kan vara antingen full eller passande.

Är den här stilen för dig? Perfekt för brudar som vill presentera sig som smarta, eleganta och moderna. Eftersom den här kjolens neder inte berör marken, är den också mycket eftertraktad för utomhusbröllop eller för bruden som bara inte vill att gäster ska gå på sherridress!

10. Golv längd

Bara något längre än den vristlänga bröllopsklänningen är den här stilens kjol inte tänkt att dra på golvet utan flyta bara några centimeter över den. Vissa golvlånga klänningar kommer med detaljer längs nederkant för att accentuera stilen.

Är den här stilen för dig? Istället för att ha dina skor och fötter täckta av din klänning, kan du ofta 'balansera' din bröllopensemble att ha dem synliga. Varför inte lägga till en annan färg till din bröllopensemble, till exempel röd, och ha ett par skor i den färgen? Gästerna kommer att bli positivt överraskade när de ser ett slående par skor som kikar ut när du går ner i gången!